In uleiul incins de coconut am pus direct ceapa, ardeiul si rosiile gata spalate, curatate si tocate, am lasat la foc 2-3 minute dupa care am pus pulpitele de pui, usturoiul si busuiocul si am lasat la dunst cald. Am adaugat lapte de cocos din cand in cand, atat cat sa acopere carnea de pui.
Cand a fost carnea aproape gata am lasat pe foc pana a scazut lichidul si a ramas un sos mai grosut. Din cand in cand mai trebuie amestecat putin de tot, ca sa nu se prinda ceapa pe fundul cratitei.
Se serveste cu cartofi pireu, cu sos deasupra sau chiar acompaniat de o salata de sfecla rosie.
Sper ca va mai amintiti de provocarea misterioasa a acestei luni pentru ca am pregatit si eu ceva bun bun! Se...
Chiftele de orez umplute cu pui si ardeiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj