Tocana de Legume cu Piept de Pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui 600 gr
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • 1telina mica
  • rosii 500 gr
  • orez
  • 250 gr
  • ulei de floarea soarelui 100 ml
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • marar
  • 150 gr de bulion

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem cuburi pe care le tragem la tigaie pentru a le rumeni usor.
Orezul spalat in doua, trei ape si lasat la umflat in apa calda. Legumele curatate si spalate le taiem in mod aleatoriu pentru fiecare, dupa placul fiecaruia.

Jumatate din ulei a fost pus la pieptul de pui jumatate il punem la calirea legumelor.
Rosiile le oparim timp de 5 min ca sa le putem da pielita de pe ele si le facem cubulete mici.
Se pun rosiile peste legume iar la 10 min se pun si pieptul de pui.

Dupa alte 15 min se adauga orezul se da focul la mic.
Spre final bulionul stins cu apa calda, si se adauga mirodeniile.
Se orneaza cu marar.
O explozie de arome.

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.