Se incalzeste cuptorul la 170C.
Se pune o lingura de ulei de masline intr-o tava, dupa care se aranjeaza puiul (asezonat cu sare si piper) in tava. Se amesteca pasta de ardei cu apa si se toarna peste pui. Se pun usturoiul, rosiile, ceapa si ciupercile peste pui, incercand sa nu se lase spatiu gol. Se adauga lingura de ulei de masline ramasa.
Se baga la cuptor in jur de o ora si jumatate, pana legumele sunt moi si puiul este facut. Turnati apa din cand in cand, pentru a nu se usuca. Se serveste cu pilaf si salata verde.
Se poate adauga si ciusca la amestec, dupa gustul fiecaruia.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.