Taci si inghite

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g carnat si carne afumata (de casa)
  • 200 g telemea
  • 3 oua
  • 150 g casaval
  • Pentru mamaliga:
  • 500 ml apa
  • 500 ml lapte
  • 250 g malai
  • 50 g unt
  • 50 g parmezan (optional)
  • 1/2 lingurita sare

Mod de preparare

O reteta simpla si delicioasa care te lasa fara cuvinte .... doar taci si-nghiti:)

Din apa, lapte malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit.
Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie, carnatii taiati rondele si carnea bucatele subtiri.
Le-am lasat la prajit7-8 minute fara sa adaug ulei.
Intr-un vas yena, am pus jumatate din mamaliga si am nivelat. Am presarat branza rasa apoi am pus amestecul prajit. Am acoperit cu restul de mamaliga si am nivelat din nou. Deasupra am pus cascavalul ras apoi am facut trei adancituri cu un polonic. In fiecare adancitura am spart cate un ou. Am dat vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 25-30 de minute.
Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.