Shaorma II

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru clatite:
  • -4-5 cartofi de marime medie
  • -200 ml smintina dulce de 20% grasime sau lapte
  • -2 oua
  • -6 linguri de faina
  • -sare, piper dupa gust
  • -ulei pentru copt
  • Pentru umplutura:
  • -300 gr file de porc sau de pui
  • -1 ceapa
  • -1 arde gras rosu
  • -sare dupa gust
  • -ulei pentru calit

Mod de preparare

cum procedam:
-cartofii curatati se dau prin razatoarea mica.
-se adauga smantana,oule,condimentele,faina
-se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul,se stinge cu putina apa
-se pune pieptul taiat bucatele
-se condimeteaza cu sare,piper
-se lasa sub capac sa se patrunda pieptul
-se da deoparte cand e gata
-se coc pe rand clatitele. mie mi-au iesit 6 bucati.
-se pune umplutura in clatita si se inveleste
-se serveste cald

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...