Sarmale dezbracate cu mamaliga

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800g tocata de porc si de vita
  • bacon afumat
  • 2 cepe marisoare
  • orez, ulei
  • 2 oua
  • sare, piper
  • patrunjel verde, marar
  • sos de rosii
  • smantana

Mod de preparare

De obicei folosesc carne tocata de porc si de vita si un pic de bacon afumat. La 800 de grame de carne tocate punem 2 cepe marisoare. Prajim ceapa in ulei si cind aceasta a capatat acel aspect stralucitor adaugam o cescuta de orez.

Orezul eu obisnuiesc sa il las un pic la umflat in apa calduta.

Amestecam carnea cu ceapa prajita, orezul (pe care l-am lasat un pic pe foc cu ceapa), 2 oua batute bine, sare, piper si dupa gustul fiecaruia patrunjel verde si marar.

Le punem intr-o tava si le acoperim cu sos de rosii amestecat cu un pic de supa de carne. Le lasam la cuptor cam o ora. Cind sunt aproape gata turnam smantana.
Se servesc cu mamaliguta calda.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza

Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti