De obicei folosesc carne tocata de porc si de vita si un pic de bacon afumat. La 800 de grame de carne tocate punem 2 cepe marisoare. Prajim ceapa in ulei si cind aceasta a capatat acel aspect stralucitor adaugam o cescuta de orez.
Orezul eu obisnuiesc sa il las un pic la umflat in apa calduta.
Amestecam carnea cu ceapa prajita, orezul (pe care l-am lasat un pic pe foc cu ceapa), 2 oua batute bine, sare, piper si dupa gustul fiecaruia patrunjel verde si marar.
Le punem intr-o tava si le acoperim cu sos de rosii amestecat cu un pic de supa de carne. Le lasam la cuptor cam o ora. Cind sunt aproape gata turnam smantana.
Se servesc cu mamaliguta calda.
Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti