Rulouri de Carne cu Carnat

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui dezosate (se poate folosi si piept de pui sau pulpa de curcan)
  • 2 crenvursti afumati (merg si neafumati)
  • 2 bucati dintr-un ardei gras urias si copt
  • ulei
  • sare
  • mirodenii dupa gust
  • scobitori pt fixare

Mod de preparare

Am dezosat pulpele, am batut carnea, sarat, condimentat, asezat ardeiul gras copt si curatat de pielita cit m-am priceput, apoi am pus crenvustiul pe care eu l-am trecut putin la microunde dar nu era nevoie ... am prins cu scobitori si am taiat.

Evident ca nu am dezosat bine caci s-a cam franjurit carnea mea ... deci e ideal sa folositi o bucata de carne mai intreaga.

Apoi le-am prajit in tigaie cu foarte putin ulei. Se putea se putea si fara uleri, pe grill.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pancakes cu branza de vaci

E prima oara cand fac bunatatile astea. Habar n-am de ce nu le-am incercat pana acum. Constituie un mic dejun DELICIOS! Am...

Pancakes cu branza de vaci
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj