Pulpe de pui umplute invelite in bacon

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • pulpe de pui dezostate 8 bucăți,
  • • carne tocată amestec cca. 300 g.,
  • • bacon feliat 300 g,
  • • sare iodată,
  • • piper proaspăt măcinat,
  • • usturoi 2-3 căței,
  • • pesmet 2-3 linguri,
  • • ou de rață 1 bucată,
  • • boia dulce de ardei,
  • • ceapă chives.

Mod de preparare

Pulpele de pui se bat bine, de preferat într-o pungă mai groasă, sau între două folii alimentare, se sărează și se lasă la rece cât timp se prepară umplutura.

Carnea tocată, se amestecă cu oul de rață, pesmet 2-3 linguri, usturoiul presat, sarea, piperul măcinat, boiaua de ardei și ceapa tocată mărunt, frământându-se energic, eventual cu mâna, pentru a se îngloba toate ingredintele. Pe un fund de lemn, se așează feliile de bacon, pulpa de pui, o lingură de umplutură, se rulează și se așează într-o tavă termorezistentă. Eu am folosit dry cooker;)

Tava se pune la gătit neacoperită în cuptorul preîncins cca. 40 de minute la foc mediu, întorcându-se rulorile să se rumenească pe toate părțile. Rulourile se servesc fierbinți alături de garnituri preferate. Spor și poftă bună!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.