Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 600 g fasole verde
  • o cutie rosii in bulion
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • o legatura marar
  • o legatura de patrunjel
  • o punga pentru cuptor

Mod de preparare

Spalam pulpele si le taiem in jumatati.
Taiem marunt ceapa si usturoiul.
Intr-un castron incapator punem carnea , legumele , verdeata si condimentele si le amestecam .
Le introducem in punga pentru cuptor
Inchidem punga si facem 3-4 intepaturi cu scobitoarea, la suprafata.
Asezam punga intr-o tava pe care o dam la cuptor la foc potrivit , pana pulpele se rumenesc ( aproximativ o ora).

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...