Se spala bine pulpa de miel, apoi se curata de pielite si grasimea in exces. Se cresteaza apoi pe o parte si pe cealalta in mai multe locuri.
Se prepara o marinada din 150 ml ulei, 200 ml vin rosu, ceapa si usturoiul verde taiat rondele, funzele de menta, sare si piper. Se asaza bucata intr-o tava si se maseaza bucata de pulpa pe toate partile cu acest amestec. Se acopera tava cu folie alimentara si se da la frigider pentru cel putin 24 de ore.
Inainte de a pune tava la cuptor, se mai condimenteaza cu sare si piper daca este nevoie, apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se da tava la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 2 ore, timp in care se mai stropeste cu zeama din tava.
Spre final se indeparteaza folie si se mai lasa cateva minute sa se rumeneasca frumos.
Se serveste alaturi de o garnitura de cartofi sau orice altceva preferati.
Pofta buna!
Pai cum altfel sa iasa si rulada, daca si ''stapana'' e rebela si oricum nu iubeste perfectiunea perfecta, daca exista asa...
Desert rulada rebela razvratita RRREste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj