Pui cu Piersici

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de pui (dezosate) - 3 buc
  • piersici (proaspete) - 1 buc
  • lamiie - 4 felii
  • salata (pentru decor) - citeva frunze
  • sare
  • piper
  • anason uscat
  • vin alb demidulce - 150 ml
  • unt - 75g
  • nectar de piersici - 100 ml

Mod de preparare

Pulpele de pui dezosate in prealabil au fost umplute cu fisii de lamiie, un praf de usturoi, si rulate. Le-am strins nu cu scobitori ci cu ata .... lol. Am " tavalit" rulourile printr-un mix de mac, sare si piper sfarimat si le-am prajit in tigaie cu unt. Separat am facut un sos din vin si nectar, la care am adaugat anason sare si piper sfarimat. Am lasat sa se reduca pina la consistenta dorita.

Piersica am taiat-o in jumatati si am pus-o sa fiarba in sos. La sfirsit am decojit-o si am asezat-o in farfurie, i-am adaugat o felie de lamiie (pentru ca imi place combinatia de carne de pasare cu lamiie) alaturi de felii de pui si salata taiata fin. Am pus sos peste toate acestea.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...