Se taie puiul in 8 bucati .Se sareaza si se pipereaza, apoi se frig bucatile de pui intr-o tigaie de Teflon , in 1/2 din cantitatea de unt, pana se albeste carnea.
Se acopera tigaia si , in sucul lasat de carne, se continua frigerea 30 minute. Din cand in cand , amestecam si intoarcem bucatile de carne. Turnam frisca peste bucatile de carne , apoi cubuletul de supa sfaramat , nucile macinate si vinul, lasam sa mai fiarba , pana ce carnea este bine patrunsa.
Merele se curata de coaja si casa semintelor, se taie rotocoale si se frig in restul de unt.
Pe un platou se aseaza merele, peste care vom pune bucarile de carne. Servim cu orez fiert, peste care se presara ceapa verde tocata si patrunjel verde tocat si cu un vin alb sec.
Astazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...
Milkshake cu zmeura si bananaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj