Placinta cu Carne de Pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 g unt
  • 400 g faina
  • 100 ml apa
  • o lingura cimbru uscat
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca faina cu untul, apa si sarea si se framanta bine un aluat.
Pieptul de pui, ceapa si ardeiul se trec prin masina de tocat, dupa care se adauga cimbrul si sarea, dupa gust, amestecand bine.

Din aluat se intind 2 foi subtiri si rotunde.
Prima foaie se aseaza in tava tapetata cu folie de aluminiu, peste se pune amestecul de carne tocata si se acopera cu cealalta foaie. Se preseaza usor si se inteapa din loc in loc cu furculita.
Se da la cuptorul incins timp de 50 minute, pana se rumeneste frumos.

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Racitura de porc

Am vazut multe feluri de racituri, cu legume in ea, insa fiecare are stilul lui de a prepara racitura. Aceasta reteta, noi o...

Racitura de porc
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.