Piftelute cu Carne si Suc de Rosii

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr piept de pui
  • un ou
  • branza rasa (grana, parmigg, pecorino)
  • patrunjel verde
  • paine uscata rasa (pan gratatta)
  • sare
  • piper
  • ulei masline
  • suc de rosii
  • o frunza dafin
  • miez de paine (2 felii)
  • oregano
  • un catel de usturoi

Mod de preparare

Facem piftelutele mici din carnea data la masina, miezul de paine, branza rasa, oul, piper, sare, patrunjelul, sare, usturoi.

Preparam tava in care punem un pic ulei masline si un strat de suc rosii peste care adaugam sare, frunza de dafin, un pic apa (o cescuta) si oregano. Amestecam bine si asezam piftelutele preparate, iar peste acestea un alt strat de suc. Piftelutele le-am facut si le-am dat prin paine uscata rasa (pan grattato).

Deasupra punem folie de aluminiu si le dam la cuptor pentru 35-40 minute. Dupa 15 minute dam folia jos si lasam sa se faca bine.

Daca va place in suc mai mult puteti pune mai mult.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte ardelenesti cu branza

Trebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.

Placinte ardelenesti cu branza
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.