Piept de pui la grill cu branzeturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 felie cascaval
  • 1 felie mozzarella
  • 1 lingura parmezan ras
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servetel.
Il taiem pe jumatate astfel incat sa il subtiem, dar nu il taiem pana in capat.
Dupa ce l-am subtiat, il batem usor cu un ciocan de snitele, apoi il condimentam cu sare, piper, boia dulce si busuioc pe ambele parti.
Cascavalul si mozzarella le facem cubulete.
Le punem pe jumatate din piept de pui, presaram si parmezanul.
Venim cu cealalta jumatate peste branzeturi, presam bine cu mana, obtinand un portofel. Daca nu se prinde bine, puneti 1-2 scobitori.
Incingem o tigaie grill, o ungem cu ulei.
Punem puiul, il rumenim la foc mediu, insa il acoeprim cu un capac, cate 1 minut pentru fiecare parte, pentru a se patrunde bine.
Se serveste cald!

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

Tocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Parteneri
Bucataras.RO

Painici umplute cu muschi file si cascaval

Pentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.

Painici umplute cu muschi file si cascaval
Culinar.RO

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Gustos.RO

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute

Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute