Piept de Pui cu Sos din Crema de Branza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 buc piept de pui, fara piele si os
  • -2- 3 linguri faina
  • -1 lingura paprika dulce
  • -400 ml supa de pui
  • -1 cutie crema de branza (200 g)
  • -1- 2 linguri mustar frantuzesc (si care sa contina boabe intregi de mustar)
  • -1 ardei gras rosu, taiat cubulete
  • -1/2 legatura patrunjel verde, tocat marunt
  • -2- 3 linguri ulei
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Spalati pieptul de pui, indepartati pielea, dezosati, taiati fiecare in 4 bucati si condimentati cu sare, piper, dupa gust, pe ambele fete.

Intr-un bol amestecati faina, un praf de sare, paprika si treceti carnea prin aceasta compozitie.
Prajiti in ulei incins, cate 4- 5 min pe fiecare parte, la foc mediu pana ce carnea este facuta si frumos rumenita. Dati deoparte pe servetele absorbante. Pastrati la cald.

Adaugati supa de pui peste uleiul ramas din tigaie, repuneti pe foc si omogenizati bine cu sedimentele lasate de la carne.
Incorporati cu ajutorul unui tel crema de branza si amestecati energic pentru a nu ramane cocoloase, apoi adaugati mustarul si ½ din cubuletele de ardei gras.

Fierbeti 1-2 min, la foc potrivit, amestecand continuu si potriviti de sare si piper, dupa gust.
Adaugati pieptul de pui prajit si mentineti pe foc inca 2- 3 min sau pana cand carnea ajunge la temperatura sosului, intorcandu-l pe ambele fete.

Spre sfarsit, adaugati ½ din patrunjelul verde, tocat marunt.
Serviti cat este cald, portionand in farfurie, carne, sos si ornati cu restul de cubulete de ardei si patrunjel verde.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu verzisoare de Bruxelles

  In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...

Ciorba cu verzisoare de Bruxelles
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.