Parjoale Moldovenesti

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne de vita+porc
  • 150g paine alba
  • 2 oua
  • 100g morcov
  • 50g ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 leg patrunjel
  • 1/2 leg marar
  • sare
  • ulei ptr prajit
  • 50g faina

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin) se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare, si ouale.

Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite. Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.

Parjoalele se servesc pe platou sau farfurie, pe frunze de salata, insotite de diferite garnituri

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.