Se pudreaza cu faina masa/suprafata pe care lucrati si se intinde aluatul de paine intr-o foaie dreptunghiulara, avand o grosime de aproape 1 cm.
Se unge aluatul cu un strat de sos, apoi se pune carnea peste sos pe toata foaia de paine si deasupra, numai pe jumatate, varza acra. Se impatureste pe jumatate, se ung marginile cu ou si se lipesc bine, apoi se unge si pe deasupra incat sa aiba o crusta aurie cand se coace. Se inteapa cu furculita pe alocuri sa poata "respira si se presara piper macinat pe deasupra.
Se coace la foc mediu, in mijlocul cuptorului cca 30-35 de minute, pana este aurie. Se lasa sa se raceasca putin si se taie felii. Este f. buna calduta, dar merge la fel de bine si rece.
Din categoria ,ador zmeura,am bagat o tarta,m-am inspirat din reteta Jamilei.
Tarta cu zmeuraEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj