Ou in cupa de ardei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru o portie:
  • 150 g ardei gras rosu (o jumatate)
  • 50 g piept de pui (file)
  • 50 g ciuperci (proaspete sau conserva)
  • 10 g telemea de vaci
  • 15 g rosii pasate (din conserva)
  • 100g iaurt dietetic (optional)

Mod de preparare

ardeiul gras se inveleste in folie de aluminiu si se baga la cuptor pana se inmoaie putin

pieptul de pui se face la gril sau tigaie fara ulei,apoi se taie cuburi

ciupercile taiate se pun in tigaia in care am facut pieptul cu putina sare si un strop de apa si se tin pana se inmoaie

ardeiul se taie in doua in interiorul lui presaram putina sare adaugam pieptul si ciupercile

facem o mica adincitura in care punem oul

dam la cuptorul cu microunde 2 min

apoi radem telemeaua si mai introducem pentru 30 sec.

pofta buna

se serveste pe farfurie alaturi de o lingura de passata di pomodoro si un pahar de iaurt dietetic

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca de vinete, ciuperci si masline

zacusca este bine-venita diminetilor de iarna...

Zacusca de vinete, ciuperci si masline
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj