Ostropel de Pui cu Paste si Fasole Verde

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4- 6 pulpe de pui
  • -1 ceapa
  • -2- 4 cartofi
  • -1 pahar cu vin alb
  • -1 ceasca de cafea cu paste mici rotunde
  • -100 g fasole verde
  • -3 linguri pasta de tomate
  • -1/2 lingurita zahar
  • -4-6 catei de usturoi
  • -2 linguri ulei
  • -2 cani bulion de pui sau apa
  • -sare
  • -piper
  • -boia iute

Mod de preparare

Spalati pulpele, uscati-le cu hartie absorbanta, prajiti-le de jur- imprejur in ulei incins, scoateti-le si pastrati-le la cald.

Prajiti ceapa tocata marunt sau data pe razatoarea mare in uleiul ramas, incins. Stingeti cu vin si bulionul de pui (apa). Adaugati cartofii taiati cubulete, fasolea verde si lasati sa fiarba inabusit 15- 20 min. Puneti pasta de tomate diluata in putina apa, pulpele de pui si mai lasati sa fiarba aproximativ 10 min sau pana ce carnea este facuta. Spre sfarsit condimentati cu sare, piper, boia, dupa gust.

Separat, fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, clatiti-le si pastrati-le la cald. Adaugati-le in vasul cu pulpe cand totul este fiert, lasati sa mai dea cateva clocote si opriti focul. Adaugati usturoiul zdrobit, acoperiti vasul si asteptati 1-2 min sa se patrunda aromele.

Serviti fierbinte.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.