Intr-o tigaie, vom rumeni usor copanelele de pui ce au fost in prealabil sarate si condimentate.
Separat, intr-un ceaun de tuci, calim ceapa taiata solzisori si adaugam apoi rosiile ce au fost blenduite.
Dupa 2-3 minute, adaugam si copanelele rumenite, completam cu 2 cani de apa si condimentam cu piper si foi de dafin.
Acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc mic, timp de 45 minute, pana cand sosul scade la jumatate.
Inainte cu 2-3 minute de a opri focul, adaugam si usturoiul taiat feliute. Se serveste cu mamaliguta asezonat cu patrunjel verde tocat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.