Ceapa o taiem marunt si o calin pe 50 ml ulei, apoi adaugam carnea macinata si o calim mai departe adaugand sare, piper. Se adauga apoi ciupercile feliate si cca. 1 lingura mare pasta de gulyas dulce.
Punem peste apa cat sa treaca peste carne cu 1 deget, si fierbem sub capac pana carnea se inmoaie. Se adauga apoi ardeii kapia taiati felii, patrunjelul verde tocat si maghiranul. Se mai lasa sa dea cateva clocote si se ia apoi de pe foc.
Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare. Cascavalul se taie bucatele, dar se poate si razui.
Carnatul se taie felii. Intr-un vas termorezistent uns asezam un strat de cartofi feliati apoi, un rand de carne cu sos, carnati, cascaval si iar cartofi. Ultimul strat va fi de cartofi peste care vom pine smantana si cascaval si dam totul la cuptor ptr cca 20 minute.
Se serveste fierbinte cu un surplis de smantana.
An de an pregătesc această delicioasă pastă de jumări cu ceapă și usturoi, din jumările care mai rămân după...
Aperitiv pasta de jumari cu ceapa si usturoiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.