De regula, aceasta reteta se pregateste cu tochitura ramasa, pentru ca se mai intampla cateodata sa ramana, sau se pregateste pe moment.
In vasul cu fund dublu, se pune grasimea, carnea spalata si taiata cubulete mai mici, se lasa pe foc amestecand, iar dupa ce s-a rumenit, se adauga vinul, aceeasi cantitate de apa, iar dupa ce a scazut si carnea este fiarta, se adauga carnatii taiati bucatele mici, usturoiul pisat, sare, piper daca e nevoie,se lasa pe foc amestecand iar dupa ce totul este rumenit, se opreste focul.
In forme mici termorezistente se pune pana la treisferturi aceasta tochitura,se acopera cu mamaliga pregatita in prealabil putin mai moale,in mijloc se face un locas in care se sparge un ou,se acopera cu branza de care are fiecare apoi la cuptor va sta 30min
Se scot formele si se servesc imediat direct din ele, cu acritura de sezon.
Pofta buna!
Desertul asta a iesit pentru ca nu-mi place sa risipesc aiurea ingredientele si cum am facut un tort-cadou pentru o buna...
Desert cu capsuni - Reteta rapida si delicioasaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti