Mic-dejun cu Oua in Ardei

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 oua
  • -1 bucata ardei rosu
  • -1 bucata radei galben
  • -1bucata ardei verde
  • -ulei pt prajit
  • -sare

Mod de preparare

Prima data, ardeii se spala. Dupa care se taie rondele, din fiecare.

Apoi, intr-o tigaie, se pune un strop de ulei. Cu o pensula se unge toata tigaia. In tigaie se pun ardeii.

Iar cand uleiul e incins, se pun ouale. Bineinteles ca va iesi albus, dar sa nu va speriati, odata prajite ouale, se poate lua surplusul iesit.

Dupa ce s-au prajit ouale bine pe o parte, se intorc pe cealalta parte.

Cand sunt prajite ouale se pot servi.

Se pot servi imediat... pofta buna!
Noi am ales sa le servim impreuna cu felii de rosii si castravete, rulouri de prosciutto cotto si mozzarella si masline negre ... acum, cum doriti.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de ciuperci cu marar

Bunaaaaa si Atat!!!

Tocanita de ciuperci cu marar
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj