Medalion de vita in sos si piure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • -1 kg jumate de muschi de vitel
  • -1 ceapa
  • -400 g smantana
  • -2 ardei
  • -sare,piper
  • -2 linguri de pasta de gogosar la borcan
  • -patrunjel verde
  • -cartofi, 1 kg pentru piure
  • -200 ml bulion de casa
  • -2 lingurite boia dulce
  • -1 lingura faina
  • -lapte pt piure
  • -1 lingura ulei pentru piure
  • -1 lingurita unt pentru piure

Mod de preparare

-se caleste ceapa cu ardeii, se pune si pasta de ardei
-se adauga boiaua,se stinge cu bulion
-se pune carnea taiata felii
-se completeaza cu apa
-se lasa sub capac sa se patrunda carne
-daca mai trebuie punem apa
-se adauga condimentele
-intre timp ne curata cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare
-carne isi va lasa un sos propriu la care mai adaugam bulion sau apa daca trebuie
-la sfarsit, cand carnea e gata se pune smantana si apoi punem 1 lingura de faina incet sa nu se faca cocoloase, amestecam bine si lasam sa mai fiarba 5 minute.
-cartofii fierti ii sfaramam, punem putin ulei, apoi 1 lingurita de unt, amestecam bine, si incepem si punem lapte pana ajungem la consistenta dorita.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...