Mancarica Pe Inimi De Curcan

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr inimi
  • 8-10 buc ceapa
  • 6-8 catei usturoi
  • 2 linguri otet
  • 1l supa carne (daca nu aveti puteti folosi supa facuta din cubulete)
  • sare
  • piper
  • 2 frunze foi dafin
  • 250 ml vin rosu (eu am folosit alb )
  • 2 rosii decojite
  • ardei iute cateva felii (facultativ )
  • 1/4 lingurita rozmarin macinat
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Curatam inimile si le taiem cubulete. Ceapa o taiem marunt. Punem la incins uleiul si prajim pe el la foc iute inimile taiate cubulete. Adaugam cca 300 ml supa si lasam sa fiarba sub capac pana scade.

In acest moment turnam peste 2 linguri otet usturoiul pisat si 250 ml vin, punem sare, piper, 2 foi de dafin si ceapa taiata marunt. Lasam sa fiarba cca 10 minute si adaugam apoi rosiile decojite si taiate cubulete si restul de supa si rozmarinul. Lasam sa fiarba totul sub capac pana scade zeama si bucatile de inima sunt fierte. Daca inimile nu au fiert se mai poate adauga supa sau apa.

Se serveste cu pireu de cartofi sau cu cartofi natur.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.