Mancarica Pe Inimi De Curcan

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr inimi
  • 8-10 buc ceapa
  • 6-8 catei usturoi
  • 2 linguri otet
  • 1l supa carne (daca nu aveti puteti folosi supa facuta din cubulete)
  • sare
  • piper
  • 2 frunze foi dafin
  • 250 ml vin rosu (eu am folosit alb )
  • 2 rosii decojite
  • ardei iute cateva felii (facultativ )
  • 1/4 lingurita rozmarin macinat
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Curatam inimile si le taiem cubulete. Ceapa o taiem marunt. Punem la incins uleiul si prajim pe el la foc iute inimile taiate cubulete. Adaugam cca 300 ml supa si lasam sa fiarba sub capac pana scade.

In acest moment turnam peste 2 linguri otet usturoiul pisat si 250 ml vin, punem sare, piper, 2 foi de dafin si ceapa taiata marunt. Lasam sa fiarba cca 10 minute si adaugam apoi rosiile decojite si taiate cubulete si restul de supa si rozmarinul. Lasam sa fiarba totul sub capac pana scade zeama si bucatile de inima sunt fierte. Daca inimile nu au fiert se mai poate adauga supa sau apa.

Se serveste cu pireu de cartofi sau cu cartofi natur.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Turta dulce decorata cu royal icing

Bunatati pentru colindatori Am facut turta dulce si anul acesta si mi-a placut tare mult cum a iesit. Am fost incantata si...

Turta dulce decorata cu royal icing
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj