Mancare scazuta din galbiori cu aripi de pui

Portii
4
Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 aripi de pui,
  • un borcan mic de galbiori conservati,
  • 1 ceapa taiata julien,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • 1 ardei,
  • o lingurita de pasta de tomate,
  • o lingura de faina,
  • ulei,
  • sare ,
  • piper,
  • foi de dafin,
  • marar verde ,
  • un praf de nucsoara macinata

Mod de preparare

Se incinge uleiul si prajim la foc domol aripioarele spalate si curatate, pana se rumenesc frumos. Scoatem aripioarele si in uleiul ramas calim ceapa taiata julien, usturoiul feliat, pentru a parfuma preparatul, ardeiul taiat feliute subtiri si galbiorii scursi bine. Cand legumele se calesc, adaugam si aripioarele prajite, adaugam pasta de tomate, lasam sa se caleasca un pic cu legumele, amestecand continuu si adaugam si lingura de faina si adaugam o cana de apa, turnata in fir subtire, amestecand usor pana ce preparatul devine omogen si cremos. Saram si piperam dupa gust, adaugam dupa ce oprim focul un praf de nucsoara, foile de dafin si mararul tocat fin.
Pofta buna!

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)