Se taie carnea si legumele "fideluta". Se pune ulei intr-o cratita, se caleste morcovul, dar sa nu il lasam sa se inmoaie (sa faca crant), se scoate, avand grija ca uleiul sa ramana in cratita, la fel procedam si cu celelalte legume.
Carnea se condimenteaza si apoi se prepara precum legumele. In uleiul ramas se pune bulion se lasa 1 min apoi apa, delicat piper si se fierbe cateva min. Sosul obtinut se va scoate intr-un bol.
Orezul se pune intr-o cratita cu apa, se fierbe la cuptor, iar cand s-a fiert se scoate intr-un bol
Trebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.
Placinte ardelenesti cu branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.