Mancare Chinezeasca II

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc piept pui
  • 3 gogosari rosii (ardei) 3 morcovi
  • 3 ciuperci-mari
  • 1 legatura ceapa verde
  • sau 3 cepe uscate
  • 1 cana orez bob cu bob
  • 150-200 ml ulei
  • 2 linguri bulion
  • 300 mil apa
  • piper
  • delicat

Mod de preparare

Se taie carnea si legumele "fideluta". Se pune ulei intr-o cratita, se caleste morcovul, dar sa nu il lasam sa se inmoaie (sa faca crant), se scoate, avand grija ca uleiul sa ramana in cratita, la fel procedam si cu celelalte legume.

Carnea se condimenteaza si apoi se prepara precum legumele. In uleiul ramas se pune bulion se lasa 1 min apoi apa, delicat piper si se fierbe cateva min. Sosul obtinut se va scoate intr-un bol.

Orezul se pune intr-o cratita cu apa, se fierbe la cuptor, iar cand s-a fiert se scoate intr-un bol

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.