Kubai Szelet (Rulada cubaneza)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc cotlet de porc (vita,pui)
  • felii subtiri de sunca presata
  • cascaval feliute sau ras
  • ananas din compot cele taiate felii rotunde
  • sare, piper
  • faina
  • pesmet
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Se taie cotletul in felii mai grosute , se bat subtiri (daca le bateti intre pungi nu stropiti in jur si nu se rupe carnea),se sareaza , se pipereaza .

Pe o felie de carne se aseaza o felie de sunca,una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas. Se ruleaza carnea , capetele se inchid ca la sarmale. Se da prin faina,ou,pesmet si se prajesc.

Se servesc cu garnitura de cartofi pai peste care putem razui cascaval.

(daca in loc de sunca puneti parizel si cascaval si nu puneti ananas obtineti astfel Gordon Bleu care este si el la randul sau delicios)

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.