Inimioare cu Sos de Rosii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Inimioare:
  • 1 kg carne macinata
  • 2 cartofi rasi, storsi
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 3 linguri boia dulce
  • 4 cepe tocate
  • nucsoara macinata
  • coriandru macinat (ingredientul minune)
  • Sos:
  • 500 ml bulion
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri apa
  • 5 catei usturoi
  • 2 linguri zahar
  • 3 frunze dafin
  • putin sare

Mod de preparare

Pt inimioare se amesteca toate ingredientele foarte bine si se pun intr-o tava intinsa, unsa cu ulei, la cuptor, 40 minute, la 230 grade celsius.

Se pune bulionul se fiert iar cand clocoteste se amesteca cu un sos facut din faina+apa. Se pune si zaharul si dafinul si se fierbe 5 minute. La sfarsit se mai pune si usturoiul maruntit fin si putina sare.

Cu o forma de taiat biscuiti se taie inimioare din ''drobul'' rezultat.
Pofta buna!
Se serveste cu sosul de rosii cu un piure dulceag de cartofi.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.