Friptura de Porc cu Legume

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 buc morcovi
  • 100 ml lapte
  • 300 gr ciuperci
  • 50 ml ulei
  • 3 buc ceapa alba
  • 1 kg cartofi
  • 1 varf busuioc
  • 1 varf sare
  • 1 ceasca apa
  • 1 varf piper
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 3 buc ardei kapia rosu
  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 varf condimente de legume

Mod de preparare

Carnea de porc se taie bucati. Ceapa se curata si se taie pestisori, ardeii se taie rondele, morcovii se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si ciupercile se curata si se taie feliute. Intr-o tigaie se incinge uleiul se pune ceapa la calit, se adauga ardeiul rondele, morcovii razaliti si ciupercile feliute si se calesc.

Se adauga carnea de porc se lasa sa se caleasca un pic, apoi se adauga 1 ceasca de apa. Se lasa sa fiarba inabusit sub capac. Cand toate sunt fierte bine se adauga condiment de legume, piper si o lingura de pasta de rosii. Se mai presara un pic de busuioc.

Se prepara pireul: se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt bine fierti se scurg si se paseaza. Se adauga lapte si se bat bine pana se obtine un pireu fin.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.