Sareaza ficateii de pui si apoi pune-i la rumenit intr-o tigaie stropita bine cu ulei de masline.
Amesteca bine intr-un mojar chimionul, scortisoara, ghimbirul si cardamomul.
Cand ficateii isi schimba culoarea, adauga toate ingredientele ramase – prafurile minune, usturoiul, chili si ardeiul.
Acopera tigaia cu un capac si las-o pe foc mic inca 15 minute.
Mai poti adauga lamaie si sare in farfurie, in momentul servirii.
Pe mine s-a suprins intr-un mod foarte placut. Este foarte gustos..culmea!
http://lightgoodfood.ro/s/ficatei-de-pui-cu-scortisoara-cardamom-ghimbir-si-lamaie-cine-iubeste-si-lasa-maria-tanase/
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.