Ficatei de pui cu scortisoara, cardamom, ghimbir si lamaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente ficatei de pui cu scortisoara, cardamom, ghimbir si lamaie:
  • 500-600 g ficatei de pui
  • ulei de masline
  • 6 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 chili mic, tocat
  • 1 ardei gras verde, taiat fasii
  • 1 lingurita chimion
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/4 lingurita pudra ghimbir
  • 1/4 lingurita cardamom macinat
  • sucul unei lamai + lamaie la servire
  • sare

Mod de preparare

Sareaza ficateii de pui si apoi pune-i la rumenit intr-o tigaie stropita bine cu ulei de masline.

Amesteca bine intr-un mojar chimionul, scortisoara, ghimbirul si cardamomul.

Cand ficateii isi schimba culoarea, adauga toate ingredientele ramase – prafurile minune, usturoiul, chili si ardeiul.
Acopera tigaia cu un capac si las-o pe foc mic inca 15 minute.

Mai poti adauga lamaie si sare in farfurie, in momentul servirii.

Pe mine s-a suprins intr-un mod foarte placut. Este foarte gustos..culmea!
http://lightgoodfood.ro/s/ficatei-de-pui-cu-scortisoara-cardamom-ghimbir-si-lamaie-cine-iubeste-si-lasa-maria-tanase/

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Calamari picanti cu paste

O reteta simpla si rapida.Pe cat de rapida si simpla pe atat de buna.

Calamari picanti cu paste
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.