Drob de pui cu leurda

Portii
6
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 5 oua crude
  • 6 oua de prepeliță fierte
  • 2 legături ceapa verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 3 legături leurda
  • 1 legătura patrunjel verde
  • Sare, piper, Nucșoara

Mod de preparare

Pentru început punem la fiert ficatul curățat, in apa fără sare.
Tăiem verdețurile mărunt si le punem intr-un bol.
După ce s-a răcit ficatul, il tăiem cubulețe si il adăugăm peste verdețuri. Adăugăm ouăle crude si condimente după gust, amestecam.
Punem compoziția intr-o tava de chec tapetata cu hârtie de copt. Pe mijloc, pe lung asezam ouale fierte de prepelita si dam tava la cuptor pentru cca 45 de minute, pana se leaga drobul.
Il lasam la racit, dupa care il putem servi.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort nemtesc

Tort nemtesc
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj