Curry din Carne de Porc cu Galuste din Couscous

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg ceafa de porc
  • 7 buc Ardei capia
  • 10 fire usturoi verde
  • 10 fire ceapa verde
  • 5 linguri boia dulce
  • 1 1/2 ligura curry pudra dulce
  • 1 1/2 lingura curcuma
  • 1 1/2 lingura chimion
  • sare roz de Himalaya
  • ardei iute macinat
  • verdeturi macinate
  • 1 lingura piper rosu
  • 1 l suc de rosii (homemade)
  • 1 ceasca bulion (homemade)
  • 30 ml ulei de arahide
  • 28 galuste din couscous

Mod de preparare

Taiem carnea de porc fasii subtiri, tocam marunt ceapa si usturoiul, taiem ardeii capia cubulete.
Incalzim uleiul de arahide intr-un wok si adaugam curcuma, chimionul si curry -ul si prajim la foc mediu 3 minute.

Adaugam fasiile de carne si continuam prajirea la foc mediu 10 minute.
Dupa ce carnea a absorbit minunatele arome de curry, curcuma si chimion si a format un sos delicios, adaugam ceapa verde, usturoiul verde si ardeiul capia si continuam coacerea 5 minute.

Adaugam sucul de rosii, bulionul de rosii, boiaua de ardei, piperul rosu, verdeturile si ardeiul iute si fierbem 10 minute. Condimentam cu sare si cu ardei iute daca mai este nevoie si incorporam galustele din couscous.

Pofta Buna!
Servim impreuna cu o salata de creson sau salata verde cu lastari de creson condimentata cu ulei de susan si otet de orez.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Bianca

Maine pe 17 septembrie e ziua ''fetei mele'' Bianca, ca am o fiica, o zuza ca si mine, de parca am facut-o eu....Bianca este...

Desert tort Bianca
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj