Curry din Carne de Porc cu Galuste din Couscous

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg ceafa de porc
  • 7 buc Ardei capia
  • 10 fire usturoi verde
  • 10 fire ceapa verde
  • 5 linguri boia dulce
  • 1 1/2 ligura curry pudra dulce
  • 1 1/2 lingura curcuma
  • 1 1/2 lingura chimion
  • sare roz de Himalaya
  • ardei iute macinat
  • verdeturi macinate
  • 1 lingura piper rosu
  • 1 l suc de rosii (homemade)
  • 1 ceasca bulion (homemade)
  • 30 ml ulei de arahide
  • 28 galuste din couscous

Mod de preparare

Taiem carnea de porc fasii subtiri, tocam marunt ceapa si usturoiul, taiem ardeii capia cubulete.
Incalzim uleiul de arahide intr-un wok si adaugam curcuma, chimionul si curry -ul si prajim la foc mediu 3 minute.

Adaugam fasiile de carne si continuam prajirea la foc mediu 10 minute.
Dupa ce carnea a absorbit minunatele arome de curry, curcuma si chimion si a format un sos delicios, adaugam ceapa verde, usturoiul verde si ardeiul capia si continuam coacerea 5 minute.

Adaugam sucul de rosii, bulionul de rosii, boiaua de ardei, piperul rosu, verdeturile si ardeiul iute si fierbem 10 minute. Condimentam cu sare si cu ardei iute daca mai este nevoie si incorporam galustele din couscous.

Pofta Buna!
Servim impreuna cu o salata de creson sau salata verde cu lastari de creson condimentata cu ulei de susan si otet de orez.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...