Chiftelute cu Surpriza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente :
  • 800 gr carne tocata
  • 2 - 3 oua
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura boia dulce
  • 2 felii paine
  • sare, piper dupa gust
  • Umplutura :
  • 4-5 oua fierte tari

Mod de preparare


Preparare :

Carnea tocata o punem intr-un vas si adaugam la ea 2-3 oua crude, 1 lingura boia dulce, 3 catei usturoi pisati , sare si piper dupa gust. Cele doua felii de paine le punem in apa rece pana se inmoaie , dupa care le stoarcem si le adaugam la compozitia de carne. Framantam bine aluatul de carne pana se omogenizeaza totul. Separat punem 4 - 5 oua la fiert . Cand sunt fierte le curatam si le taiem in jumate de-a latul.
Din compozitia de chiftele (caci e o compozitie de chiftele) luam o bucata, o intindem in palma si peste adaugam o jumatate de ou. Acoperim cu compozitie de carne jumatatea de ou si formam chiftele in asa fel incat oul sa fie bine acoperit. Asezam aceste chiftele umplute intr-o tava ( vas termorezistent) unsa cu un pic de ulei si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos chiftelutele.
Se servesc alaturi de pireu de cartofi.

Pofta Buna !

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort inimioara, din inghetata de vanilie si ciocolata - Reteta nr. 600

Am făcut acest tort în urmă cu aproape o lună și era sortit musafirilor de ziua mea, dar cum mai aveam și altceva...

Desert tort inimioara, din inghetata de vanilie si ciocolata - Reteta nr. 600
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj