Chiftele de Vitel cu Mozzarella de Post

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de carne de vitel
  • 3 felii de paine
  • 1/2 de ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ardei iute rosu
  • 100g de mozzarella de post
  • sare
  • piper
  • cimbru macinat
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de faina

Mod de preparare

Tocam carnea foarte fin, taiam ceapa, usturoiul si ardeiul iute marunt.
Inmuiem painea in supa calduta de vita sau in apa.
Amestecam carnea cu painea si legumele.

Formam chiftelele asezand in mijlocul lor cate o bucatica sau doua de mozzarella taiata in cuburi.
Trecem chiftele prin faina si apoi prin cele doua oua batute. Frigem in baie de ulei.
Servim ca aperitiv, langa salata sau ca fel principal cu piure sau orez alaturi.

Pofta buna!

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Varza cu carnati si ardei copt

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Culinar.RO

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Gustos.RO

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa

Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa