Ciocanelele se spala si se asaza spre marginea tavii, muschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit, se sareaza si se condimenteaza si fiecare bucata se umple cu o bucata de kaizer, apoi se ruleaza si se asaza intre ciocanele. Cartofii se curata si se taie cubulete, morcovul curatat se feliaza si se asaza intre ciocanele si rulouri. Se stropesc cu uleiul de masline, sa sereaza si se condimenteaza cu legumele deshidratate si condimentele uscate, se presara usturoiul feliat. Se adauga si apa atat cat sa acopere un pic cartofii, apoi se da tava la cuptor pana se rumenesc usor, se intorc ciocanelele si rulourile si se mai lasa cat sa rumeneasca. Se serveste cu marar verde presarat deasupra.
Pofta buna!
Cand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti