Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase, la cuptor

Portii
3
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 ciocanele pui
  • 4 bucati de muschi proaspat de porc
  • 4 bucati de kaizer
  • 1 lingura de legume deshidratate fara sare
  • 1 lingurita de amestec de condimente uscate (oregano, busuioc, cimbrisor, dafin, piper)
  • sare
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 morcov mai mare
  • 5-6 cartofi

Mod de preparare

Ciocanelele se spala si se asaza spre marginea tavii, muschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit, se sareaza si se condimenteaza si fiecare bucata se umple cu o bucata de kaizer, apoi se ruleaza si se asaza intre ciocanele. Cartofii se curata si se taie cubulete, morcovul curatat se feliaza si se asaza intre ciocanele si rulouri. Se stropesc cu uleiul de masline, sa sereaza si se condimenteaza cu legumele deshidratate si condimentele uscate, se presara usturoiul feliat. Se adauga si apa atat cat sa acopere un pic cartofii, apoi se da tava la cuptor pana se rumenesc usor, se intorc ciocanelele si rulourile si se mai lasa cat sa rumeneasca. Se serveste cu marar verde presarat deasupra.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...