Carne cu Legume si Porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii muschi de porc (sau un piept de pui)
  • 1 morcov
  • 1 ardei (de preferat capia rosu)
  • 1 pumn de legume congelate (fasole verde, mazare, mix)
  • 2 pumni de porumb (congelat sau la cutie)
  • 1 lingura sos tomat
  • condimente

Mod de preparare

Se taie carnea fasii lungi si se pune la prajit intr-o lingura de ulei. Se curata si se taie morcovul in fasii lungi si se adauga peste carne.

Capia se taie rondele si se adauga. Se pun si legumele congelate si porumbul. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca 5 minute. Se adauga condimente dupa gust.

Se adauga lingura de sos tomat si un pahar de apa, se acopra cu un capat si se lasa pe foc pana cand apa e aproape evaporata.
Se serveste fierbinte.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu mere si dulceata de gutui, de post

Am facut aceasta placinta pentru mama mea care tine tot postul si merita ceva bun. Este foarte aromata si delicioasa!

Placinta cu mere si dulceata de gutui, de post
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj