Ingrediente
- Portii: 4
- Pentru burgeri:
- 1/4 lingurita rozmarin preferabil verde
- sare si piper dupa gust
- cativa stropi de tabasco
- 1/2 ceapa
- 300 g carne de miel tocata
- 1/2 lingura ulei de cocos extra virgin
- Pentru salata de naut:
- 400 g naut fiert
- 2 ardei copti taiati bucati dupa plac
- sare si piper dupa plac
- 1 lingurita ulei de masline extra virgin
- 1 lingura de menta verde maruntita
- sucul proaspat stors de la 1/4 de lamaie
- Pentru asamblare:
- 4 chifle injumatatite si prajite sau incalzite sub grill
- 8 felii de mozzarela de bivolita (optional)
- felii de rosii (optional)
Mod de preparare
In blender mixati cepa, rozmarinul, si condimetele. Incorporati acestea in carnea de miel si formati burgerii. Prajiti in uleiul de cocos .
Intre timp amestecati toate ingredientele pentru salata de naut si lasati deoparte. Asamblati burgerii si serviti cu salata de naut.