Burger de Miel cu Salata de Naut si Menta

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Portii: 4
  • Pentru burgeri:
  • 1/4 lingurita rozmarin preferabil verde
  • sare si piper dupa gust
  • cativa stropi de tabasco
  • 1/2 ceapa
  • 300 g carne de miel tocata
  • 1/2 lingura ulei de cocos extra virgin
  • Pentru salata de naut:
  • 400 g naut fiert
  • 2 ardei copti taiati bucati dupa plac
  • sare si piper dupa plac
  • 1 lingurita ulei de masline extra virgin
  • 1 lingura de menta verde maruntita
  • sucul proaspat stors de la 1/4 de lamaie
  • Pentru asamblare:
  • 4 chifle injumatatite si prajite sau incalzite sub grill
  • 8 felii de mozzarela de bivolita (optional)
  • felii de rosii (optional)

Mod de preparare

In blender mixati cepa, rozmarinul, si condimetele. Incorporati acestea in carnea de miel si formati burgerii. Prajiti in uleiul de cocos .
Intre timp amestecati toate ingredientele pentru salata de naut si lasati deoparte. Asamblati burgerii si serviti cu salata de naut.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa