Budinca de iepure(iepure salbatic)

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -500 g carne tocata de iepure
  • -200 g slanina tocata
  • -100 g slanina taiata felii mari
  • -4 cepe
  • -sare
  • -piper
  • -ienibahar
  • -250 ml vin rosu
  • -6 oua
  • -100 g unt

Mod de preparare

Se caleste in unt ceapa tocata marunt,carnea de iepure si 200 g slanina.Se ia apoi vasul de pe foc si se adauga piper macinat,ienibahar,sare,vin.
Dupa ce s-a mai racorit se adauga galbenusurile si la sfarsit,albusurile batute spuma.
Se toarna totul intr-o cratita captusita cu felii de slanina
Se pune la fiert in baie de aburi(la bain-marie),la cuptor,circa 1 ora.
Cand este gata,se rastoarna pe un platou,se scot feliile de slanina

Se serveste cu diferite sosuri,in special cele recomandate pentru vanat.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...