Operatiuni pregatitoare:
Carnea se spala, se taie patratele. Ciupercile se scurg, se trec prin jet de apa rece si se taie lamele. Ouale se spala, se trec prin jet de apa rece.
Tehnica de preparare: carnea se inabusa in ulei cu adaos de zeama de la ciuperci. Cind este aproape inabusita, se introduc prin amestecare: pasta de tomate, ciupercile, cimbru, piperul si sarea, iar spre sfirsitul tratarii termice se adauga sosul de usturoi si vinul. Ouale se pregatesc ochiuri.
Se prezinta pe farfurie mamaliga la mijloc, deasupra un ou ochi si de jur imprejur, se monteaza tochitura. Telemeaua se rade pe ou.
Chiar de e cald afara, o supa usoara de pui tot merge, nu-i asa?
Supa de pui cu taiteiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.