Preparare snitele:
Portionam pieptul de curcan si feliile obtinute le batem cu batatorul de snitele intre pungi in asa fel incat sa nu fie prea subtiri. Ungem feliile de piept cu mustar pe ambele parti , acoperim totul cu o punga si le punem la rece pana a doua zi .
In urmatoarea zi , le condimentam cu sare si piper alb , le dam prin faina si ou si le prajim in ulei incins. Se mai pot da si prin pesmet daca cineva le prefera cu pesmet .
Garnitura de cartofi:
Se curata cartofii ,se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare . Dupa ce au fiert se zdrobesc se amesteca cu 1 ls rama si cu putin lapte cald pana ajunge la consistenta unui pireu .
Se taie o ceapa marunt , se zdrobesc 3 catei de usturoi . Se infierbanta 1 lingura de rama si se calesc pe ea ceapa si usturoiul. Se adauga la pireu si se amesteca bine . Se obtine un pireu delicios , mai aparte.
Aceasta reteta de cartofi s-a prezentat la o emisiune TV . Initial mi s-a parut ciudata combinatia de cartofi pireu cu ceapa si usturoi , dar este bestiala.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.