Preparare snitele:
Portionam pieptul de curcan si feliile obtinute le batem cu batatorul de snitele intre pungi in asa fel incat sa nu fie prea subtiri. Ungem feliile de piept cu mustar pe ambele parti , acoperim totul cu o punga si le punem la rece pana a doua zi .
In urmatoarea zi , le condimentam cu sare si piper alb , le dam prin faina si ou si le prajim in ulei incins. Se mai pot da si prin pesmet daca cineva le prefera cu pesmet .
Garnitura de cartofi:
Se curata cartofii ,se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare . Dupa ce au fiert se zdrobesc se amesteca cu 1 ls rama si cu putin lapte cald pana ajunge la consistenta unui pireu .
Se taie o ceapa marunt , se zdrobesc 3 catei de usturoi . Se infierbanta 1 lingura de rama si se calesc pe ea ceapa si usturoiul. Se adauga la pireu si se amesteca bine . Se obtine un pireu delicios , mai aparte.
Aceasta reteta de cartofi s-a prezentat la o emisiune TV . Initial mi s-a parut ciudata combinatia de cartofi pireu cu ceapa si usturoi , dar este bestiala.
Se fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti