Rulouri din Cotlet de Porc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • -2 felii de cotlet de porc, fara os (cca 200-250 g fiecare)
  • -sare
  • -piper proaspat macinat
  • -2 bastonase de cascaval
  • -4 fasii de ardei rosu
  • -4 felii subtiri de bacon / kaiser
  • -2 linguri unt, topit / ulei
  • -cascaval ras
  • -patrunjel verde, tocat marunt, pentru servit (optional)

Mod de preparare

Bateti carnea cu ciocanul de snitele.

Sarati si piperati, dupa gust.

Puneti intr-o margine a fiecarei feli de carne cate 1 bastonas de cascaval incadrata de felii de ardei rosu.

Rulati carnea peste umplutura, apoi inveliti fiecare rulou in cate 2 felii de bacon.

La nevoie, prindeti capetele cu o scobitoare astfel ca ruloul sa nu se desfaca.

Puneti rulourile intr-un vas termorezistent si stropiti cu unt topit / ulei.

Dati la cuptorul incins, pentru cca 30 min, la 180 grade sau pana ce carnea este facuta si baconul
frumos rumenit.

Cu 10 min inainte de a fi gata, presarati-le cu cascaval ras si dati din nou la cuptor.

Serviti cat sunt calde, presarate cu patrunjel verde, simple sau langa garnitura preferata.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.