Rata cu sos de branza si mere coapte

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de rata
  • 1 cana de supa
  • boia
  • piper negru
  • sare
  • 4 foi de dafin
  • 1 crenguta de cimbru
  • 4 mere
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita de faina
  • 200 gr branza topita
  • 300 gr smantana
  • sare si piper alb
  • 4 lingurite dulceata de visine

Mod de preparare

Pulpele se condimenteaza si se lasa 30 min la rece. Se pun intr-un vas inalt in care am pus putin ulei. Adaugam supa, acoperim vasul si dam la cuptor.
Lasam carnea sa se faca la foc foarte mic 2-3 ore.
Inainte cu 20 min de a scoate carnea de la cuptor, luam capacul si punem pe langa pulpele de rata si jumatati de mere. Dam din nou la cuptor.

Pregatim si sosul in acest timp. Punem untul sa se topeasca, adaugam faina si amestecam bine. Smantana se adauga si ea si apoi adaugam branza. Condimentam cu sare si piper alb. Fierbem 2-3 min.
Pentru servire, adaugam in farfurie si cate o lingurita de dulceata de visine.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.