Pulpa de miel cu curcuma la Crock Pot

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
360 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 lingura pudra curcuma
  • 200 ml vin rosu
  • 3-4 catei usturoi
  • 3 fire leustean
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia afumata
  • 2 fire de foi dafin
  • 1 lingura mustar
  • 1 pulpa miel (aprox 2kg)

Mod de preparare

Carnea de miel o spalam bine in apa rece si o lasam sa se scurga si sa se usuce.
Intr-un bol, punem pudra de curcuma, 50 ml vin rosu, boia, sare, piper si mustarul si omogenizam.
Cu aceasta marinata, frecam bine carnea (ii facem un masaj bun ) pe toate partile. Punem carnea intr-o punga si dam la frigider pentru 12 ore. Din cand in cand, mai scoatem si mai masam putin, pe toate partile, fara a mai scoate carnea din punga.
A doua zi punem carnea in vasul de la Slow Cooker, adaugam 150 ml vin, usturoiul taiat in felii, frunzele de dafin si frunzele de leustean. Pornim aparatul si il setam la temperatura joasa, pentru 6 ore. Trebuie sa uitam de carne.
Serviti cu legume sotate sau piure de cartofi.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii

A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj