Pui Umplut cu Ardei Rosu Copt si Usturoi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de piept de pui dezosat si fara piele
  • 350 g ardei rosu copt
  • la borcan
  • 2 cesti pesmet
  • Usturoi tocat
  • dupa gust

Mod de preparare

Cu un cutit ascutit crestati “buzunare” in partea mai groasa a pieptului de pui. Indesati in “buzunare” cat mai multe bucati de ardei copti si cateva bucatele de usturoi.

Turnati pesmetul intr-un bol mare, larg. Puneti pieptul de pui in bolul cu pesmet si rulati-l pentru a-l acoperi bine cu pesmet.

Reglati temperatura cuptorului la 205 grade c, puneti pieptul pe polita inferioara si lasati-l la gatit 20 min.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)