Pui shanghai cu ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui
  • faina
  • 3 oua
  • condimente pui
  • 2 borcane ciuperci

Mod de preparare

Mai intai se fierb ciocanelele. Dupa ce s-au fiert bine, se dezoseaza si se fac bucati. Se face un sosulet din oua batute, condimente si o lingura faina.
Se incinge uleiul dintr-o tigaie mai adanca, se trec bucatile de pui prin faina, apoi prin sos si se pun la prajit.
Se scurg ciupercile de zeama din borcane, se spala, se toaca (daca sunt intregi) si se pun la calit in putin ulei + condimente, la foc mic si acoperite cu capac, sa se innabunse.
Se servesc (puiul si ciupercile) cu piure de cartofi.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tort panna cotta cu jeleu de capsuni

Sa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!

Tort panna cotta cu jeleu de capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti