Pui Picant

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aproximativ un kg pulpe de pui sau carne de pui cu os
  • 5 cartofi potriviti
  • 4 ardei rosii capia
  • 4 cepe rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 200 ml pasta de rosii
  • Piper
  • boia dulce
  • chilli
  • sare sau delikat (toate se pun dupa gust)
  • Ulei pt prajit

Mod de preparare

Se spala si se taie carnea, dupa care se condimenteaza cu toate condimentele dupa gust si se lasa la frigider aproximativ 30 de minute. Intre timp se taie ceapa si ardeiul rondele, cartofii cubulete si usturoiul bucatele mici. Acestea se calesc in ulei putin dupa care se adauga pasta de rosii si putina sare (deoarece o sa isi traga de la carnea condimentata). Dupa 5 minute de stat pe foc se golesc intr-un vas de yena, iar in tigaie se pune carnea si se prajeste 10 minute.

Carnea se pune deasupra legumelor in vas, dupa care se pune capacul si se da a cuptor, pentru aproximativ 50 minute la foc potrivit. Spre sfarsit se da capacul jos pentru a-si forma o crusta putin crocanta carnea.

Se serveste calda. Pofta buna! ! !

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Salata in Mantie de Iaurt

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de somon cu crema de branza si avocado

Un aperitiv gustos si aspectuos, cu siguranta musafirii ar fi impresionati!

Rulada de somon cu crema de branza si avocado
Culinar.RO

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Clafoutis cu capsuni
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure