Piept de Pui Pane

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de piept de pui
  • 3 linguri cu faina
  • 3 oua
  • 3 linguri cu pesmet
  • 3 linguri cu fulgi de porumb
  • un pahar cu ulei
  • 1kg cartofi
  • 500 g castraveti
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Fileurile de pui se bat ca sa se aplatizeze putin.
Se sareaza, se pipereaza, apoi se trec prin faina, prin ouale batute, prin pesmat, apoi iar prin oua si, la urma prin fulgii de porumb.
Se prajesc in mult ulei incins si, dupa ce s-au rumenit frumos, se lasa putin pe o hartie absorbanta pentru a scadea cantitatea de ulei ramasa in invelisul carnii.
Pentru garnitura se fierb cartofii taiati cubulete in apa cu sare, se presara cu piper si marar tocat si se servesc cu o salata de castraveti proaspeti sau murati.
Dupa aceeasi metoda se pot prepara savuroase si crocante pulpe sau aripioare de pui.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori

Se fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!

Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti