Carnea spalata, se aseaza intr-o tava.
Separat, se amesteca mierea, otetul, zaharul vanilat, ardeiul iute tocat, mustarul, sarea si piperul, dupa gust. Cu acest amestec se ung bucatile de carne, pastrand insa putin sos.
Se la tava la cuptor, la foc potrivit, pt. 50 minute.
La fiecare 15 minute, se ung bucatile de carne cu sosul oprit.
Mierea si zaharul vanilat dau carnii o culoare aramie si un gust deosebit. Se poate servi cu legume fierte.
Ceva bun pentru micul dejun. Eu le-am umplut cu omleta. Le puteti umplute cu ce doriti.
Cosulete umpluteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti