Muschiulet de Porc in Sos Dulce-picant

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet de porc
  • 100 g miere de albine
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1/2 ardei iute
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea spalata, se aseaza intr-o tava.

Separat, se amesteca mierea, otetul, zaharul vanilat, ardeiul iute tocat, mustarul, sarea si piperul, dupa gust. Cu acest amestec se ung bucatile de carne, pastrand insa putin sos.

Se la tava la cuptor, la foc potrivit, pt. 50 minute.
La fiecare 15 minute, se ung bucatile de carne cu sosul oprit.
Mierea si zaharul vanilat dau carnii o culoare aramie si un gust deosebit. Se poate servi cu legume fierte.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.